Sunday 27 May 2012

Evil is Back...

Ja niinhan se vuosien odotuksen jalkeen viimein tapahtui! Nimittain alakerran misantrooppi, Diablo, astui ylos helvetin syovereista vihaisempana kuin koskaan. Diablo -pelisarjan kolmas osa julkaistiin suuren yleison tietoisuuteen keskikesalla 2008. Ilmestyttyaan 15.5.2012, miljoonien ihmisten "elama" muuttui. Nyt ei puhuta ainoastaan peleista, vaan ilmioista. Varsinkin Etela-Koreassa.

Etela-Koreassa on maailman paras internet. Langaton yhteys on mahdollista lahes kaikkialla ja kiinteat yhteydet ovat huippunopeita. Tama nakyy myos PC-Bangien lukemattomassa runsaudessa. PC-Bangit ovat pelihuoneita, joissa on riveittain tehokkaita tietokoneita pelaamista varten. Ruuduilla viuhuvat mm. Diablo III, League of Legends, Starcraft 1&2, seka useita muita koukuttavia ajanvietteita. Bangista voi ostaa virvokkeita ja ruokaa paikan paalta, joten istuimelta ei valttamatta tarvitse nousta kuin hetkeksi!! Noin 80 sentilla tunnissa voi mieleistaan pelia hakata ja nauttia taydellisesta pelaamisen ilmapiirista.

Starcraft on Blizzard Entertainmentin reaaliaikainen strategiapeli. Etela-Koreassa Starcraft on yksi suosituimmista ajanvietteista. Lukuisat ihmiset kuluttavat suuren maaran tunteja tullakseen paremmaksi nappaimiston pieksajaksi.

Esimerkkina muutama Korealainen taituri

Starcraft on myos valtakunnallisesti televisioitua viihdetta. Parhaiden pelaajien otteluita ja kokonaisia turnauksia lahetetetaan eetteriin useita ja huippupelaajien ansiot voivat yltaa jopa sataantuhanteen dollariin vuodessa. Kaikkea sita voikaan ansaita tietokonepeleilla...jospa minakin yrit...

Ei Aleksi. Ala tee sita. Peliriippuvuus on koreassa jokseenkin omaa luokkaansa. Kyselin muutamilta korealaisilta ystaviltani aikovatko he pelata Diabloa. Vastaus hammensi, silla nama henkilot sanoivat pelkaavansa, etta tulevat riippuvaisiksi. Maassa, jossa ura ja koulumenestys ovat suuressa roolissa ihmisten elamassa, on vaikea olla valilla huomaamatta ihmisten rajoittuneisuutta ja toisaalta myos tietynlaista itsekuria, jota naista ihmisista loytyy.

Alkuperainen oletettu Diablo 3:n julkaisuajankohta sattui muuten suunnilleen samaan aikaan yliopistojen valintakokeiden tienoille. Useat korealaiset naiset olivat yllattaen innoissaan, kun heidan mahdollisuutensa saada opiskelupaikka nousi huomattavasti. Valitettavasti he joutuivat pettymaan, silla julkaisupaiva lykkaantyi edemmaksi vuoteen 2012. Nyt opiskelupaikka saattoi jaada haaveeksi ja lisaksi monet tytto/poikaystavat saivat vaistya taman pahuuden tielta.

Muistakaa mussukat kuitenkin, etta elamaa on myos ruudun ulkopuolella. Osta silloin talloin kumppanillesi kukkia, tai hyvaa ajanvietetta, jotta voit maksimoida peliaikasi, eika hanen tarvitse tuntea, ettet anna hanelle tarpeeksi huomiota. Paras tapa on kuitenkin kipaista lahimpaan viihdekauppaan ja paketoida hanellekin oma kopio Diablo 3:sta. Talla tavoin kummankaan ei tarvitse potea huonoa omatuntoa ja onnellinen perhe-elama on taattua! Tai sitten ei...

PS. Blogin paivittaminen on jaanyt turhan vahalle sattuneesta syysta...Evil is Back...

No comments:

Post a Comment